Microblading Det nyeste innen Bryn

Lenge siden jeg har blogget så tengte det var på tide med et nytt innlegg

Nå er jeg ferdig som utdannet Tattoo artist på microblading Den nyeste teknikken innen Permanent Makeup som er Microblading av bryn.

Jeg tok utdanningen hos Master­tra­iner Grethe Norvoll Norges ypperste kompe­tanse på teknikken.

Har jobbet mye med dette i det siste da vi har hatt det på tilbud til 1500,- på klinikken på Stord

Skal jobbe en del med dette i oslo og der har vi mangen spennende prosjekter på gang så jeg gleder meg til og vise dere :)

Litt om microblading

Dette er for deg som ønsker tyde­li­gere bryn samtidig som de ikke skal være for ”skarpe”. Micro­bla­ding korri­gerer og justerer der du eventuelt mangler bryn

Micro­bla­ding er en semi-perm­a­nent make-up, der manuell teknikk med tynn penn påfører og konstru­erer naturlig utse­ende hårstrå.

Huden pigmen­teres med en nåle­blad­modul kun i øvre hudlag og med en naturlig tilpasset farge for hver enkelt kunde.

Vi tegner alltid nøye opp og kommer til enighet med hver kunde om hva som er opti­malt. Metoden med micro­bal­ding av bryn defi­nerer brynenes fylde, form og struktur som om brynene visuelt var dine egne. Resul­tatet blir naturlig, kledelig og perfekt tilpasset din ansikts­form.

Forventet varighet er ca et år, da pigmen­tene etter hvert naturlig kommer opp til over­flaten og forsvinner med døde hudceller. Dine natur­lige bryn står selv­føl­gelig tilbake.

Micro­bla­dingen kan da gjen­taes.

Vi kan gjerne sette deg opp til en kost­nadsfri konsul­ta­sjon om du ønsker veiledning/vurdering for micro­bla­ding av øyebryn. Vi fyller også inn ”hull” etter feks, pier­cing ved mang­lende hårvekst.

Ta kontakt for ufor­plik­tende vurde­ring.

Beregnet behand­lingstid for fulle bryn er 1,5–2 timer

Bryn priser fra 1500–4800 ink.

kr 1000–2000,-

Refill etter 12 måneder pris 500,-

Refill etter 24 mnd pris 1500,-

Vi har tilbud på dette til 15 desember så nå koster det kr 1500,- skjekk ut Instagram for før/etter bilder der finer du og telefon nr du kan kontakte dersom du har spørsmål :)

Ha en Fin kveld dere

2 kommentarer

Therese

26.11.2016 kl.09:16

Å ble Så glad nå! Skal du begynne Og blogge igjen ? Så Fantastisk bra nyheter

KRISTINE SALOMONSEN

26.11.2016 kl.09:18

Therese: Så hyggelig Og høre :)
Ja blir litt blogging, fremmover nå :)

Skriv en ny kommentar

KRISTINE SALOMONSEN

KRISTINE SALOMONSEN

28, Stord

Hei Jeg er Kristine jobber med event, jeg er pole dance fitness instruktør samtidig driver jeg en klinikk og er mamma tin en fantastisk gutt som snart er 11 år ! I bloggen min vil jeg vise dere litt av hverdagen min :) Kontakt kristinesalomonsen1@gmail.com Snap kristinesal Håper du liker det

Kategorier

Arkiv

hits